NDobrev.pl | Twoje najlepsze, polskie źródło informacji o aktorce Ninie Dobrev » Filmografia

Filmy

• 2018: Dog Days
• 2018: Lucky Day
• 2018: Departures
• 2017: Flatliners
• 2017: Crash Pad
• 2017: xXx: The Return of Xander Cage
• 2015: The Final Girls
• 2015: Barely Lethal
• 2014: Let's Be Cops
• 2012: The Perks of Being a Wallflower
• 2011: Arena
• 2011: The Roommate
• 2009: Merry Madagascar
• 2009: Chloe
• 2009: Degrassi Goes Hollywood
• 2009: You Got That Light
• 2008: Mookie's Law
• 2008: Repo! The Genetic Opera
• 2008: The American Mall
• 2008: Never Cry Werewolf
• 2007: My Daughter's Secret
• 2007: Fugitive Pieces
• 2007: Too Young to Marry
• 2007: The Poet
• 2007: How She Move
• 2006: Away from Her
• 2006: Playing House

 

Seriale TV

 

The Vampire Diaries

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Elena Gilbert / Katherine Pierce / Amara
Odcinki: Sezon 1 (22 odcinki), Sezon 2 (22 odcinki), Sezon 3 (22 odcinki), Sezon 4 (23 odcinki), Sezon 5 (22 odcinki), Sezon 6 (22 odcinki)

Elena jest załamana po śmierci rodziców w wypadku samochodowym. Pewnego dnia do jej szkoły przyjeżdża tajemniczy Stefan Salvatore. Dziewczyna nie wie, że jest wampirem. Zakochują się w sobie. W ich mieście dochodzi do kilku zabójstw, które wyglądają tak, jakby ich sprawcą było dzikie zwierzę. Okazuje się, że to wampir Damon Salvatore - zabójczo przystojny i arogancki ale i uwodzicielski starszy brat Stefana. Ponad wiek temu Damon poprzysiągł Stefanowi wieczne cierpienie, dlatego że był jego rywalem w miłości do pięknej Katherine, której Elena jest potomkinią. Czy Stefan będzie musiał zabić Damona? Czy może w Damonie zostało coś z człowieka? Którego z nich wybierze Elena?

WIĘCEJ INFOZDJĘCIAIMDB.COM

 

The Originals

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Tatia
Odcinki: 2.05 Red Door
By pokazać Elijah, że jej plan jest wszystkim tym, co dla niego najlepsze, Esther zmusza go do cofnięcia się do czasu, gdy kochał młodą kobietę o imieniu Tatia. Z pomocą Marcela, Hayley jest zdeterminowana by znaleźć Elijah, który zaginął, ale jest rozdarta gdy odkrywa, że Klaus również ma kłopoty. W międzyczasie Cami znajduje się w niebezpiecznej sytuacji, gdy Mikael bierze ją jako zakładniczkę, by zwabić do siebie Klausa, a Davina dokonuje niepokojącego odkrycia o prawdziwej tożsamości Kaleba. Ostatecznie dochodzi do brutalnej konfrontacji, gdy Klaus staje twarzą w twarz z Mikaelem.

ZDJĘCIA • IMDB.COM

 


Degrassi: Nowe pokolenie

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Mia Jones
Odcinki: Sezon 6, Sezon 7, Sezon 8, Sezon 9

Serial młodzieżowy opowiadające o grupie nastolatków uczącej się w szkole Degrassi. Bohaterowie muszą się zmagać nieraz z trudnymi problemami takimi jak narkotyki, przemoc, gwałt, depresja. Serial porusza także wszystkim znane problemy sercowe, rodzinne i szkolne.

 ZDJĘCIAIMDB.COM

 

 

Jedenasta Godzina

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Grace Dahl
Odcinki: 1.12 Eternal

Rządowy naukowiec Jacob Hood i jego atrakcyjna partnerka i zarazem ochroniarz starają się ocalić ludzi przed niebezpiecznymi, naukowymi eksperymentami. W odcinku 12 pierwszego sezonu, w którym pojawiła się Nina, autopsja mężczyzny w średnim wieku wykazuje, iż miał on dwa serca.

ZDJĘCIAIMDB.COM

 

 

The Border

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Maia
Odcinki: 1.13 Blowback, 2.07 Articles of Faith

1.13 - Kessler odkrywa, że chorwacki zbrodniarz wojenny był przyznaną amnestią i musiał walczyć z demonami z własnej przeszłości w Bośni.

2.07 - Tropiąc fundamentalistyczną chrześcijańską sektę, Gray spotyka godnego siebie przeciwnika.

ZDJĘCIAIMDB.COM
« prev123456next »

 





28 Jul 2010




       Filmografia

Filmy

• 2018: Dog Days
• 2018: Lucky Day
• 2018: Departures
• 2017: Flatliners
• 2017: Crash Pad
• 2017: xXx: The Return of Xander Cage
• 2015: The Final Girls
• 2015: Barely Lethal
• 2014: Let's Be Cops
• 2012: The Perks of Being a Wallflower
• 2011: Arena
• 2011: The Roommate
• 2009: Merry Madagascar
• 2009: Chloe
• 2009: Degrassi Goes Hollywood
• 2009: You Got That Light
• 2008: Mookie's Law
• 2008: Repo! The Genetic Opera
• 2008: The American Mall
• 2008: Never Cry Werewolf
• 2007: My Daughter's Secret
• 2007: Fugitive Pieces
• 2007: Too Young to Marry
• 2007: The Poet
• 2007: How She Move
• 2006: Away from Her
• 2006: Playing House

 

Seriale TV

 

The Vampire Diaries

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Elena Gilbert / Katherine Pierce / Amara
Odcinki: Sezon 1 (22 odcinki), Sezon 2 (22 odcinki), Sezon 3 (22 odcinki), Sezon 4 (23 odcinki), Sezon 5 (22 odcinki), Sezon 6 (22 odcinki)

Elena jest załamana po śmierci rodziców w wypadku samochodowym. Pewnego dnia do jej szkoły przyjeżdża tajemniczy Stefan Salvatore. Dziewczyna nie wie, że jest wampirem. Zakochują się w sobie. W ich mieście dochodzi do kilku zabójstw, które wyglądają tak, jakby ich sprawcą było dzikie zwierzę. Okazuje się, że to wampir Damon Salvatore - zabójczo przystojny i arogancki ale i uwodzicielski starszy brat Stefana. Ponad wiek temu Damon poprzysiągł Stefanowi wieczne cierpienie, dlatego że był jego rywalem w miłości do pięknej Katherine, której Elena jest potomkinią. Czy Stefan będzie musiał zabić Damona? Czy może w Damonie zostało coś z człowieka? Którego z nich wybierze Elena?

WIĘCEJ INFOZDJĘCIAIMDB.COM

 

The Originals

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Tatia
Odcinki: 2.05 Red Door
By pokazać Elijah, że jej plan jest wszystkim tym, co dla niego najlepsze, Esther zmusza go do cofnięcia się do czasu, gdy kochał młodą kobietę o imieniu Tatia. Z pomocą Marcela, Hayley jest zdeterminowana by znaleźć Elijah, który zaginął, ale jest rozdarta gdy odkrywa, że Klaus również ma kłopoty. W międzyczasie Cami znajduje się w niebezpiecznej sytuacji, gdy Mikael bierze ją jako zakładniczkę, by zwabić do siebie Klausa, a Davina dokonuje niepokojącego odkrycia o prawdziwej tożsamości Kaleba. Ostatecznie dochodzi do brutalnej konfrontacji, gdy Klaus staje twarzą w twarz z Mikaelem.

ZDJĘCIA • IMDB.COM

 


Degrassi: Nowe pokolenie

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Mia Jones
Odcinki: Sezon 6, Sezon 7, Sezon 8, Sezon 9

Serial młodzieżowy opowiadające o grupie nastolatków uczącej się w szkole Degrassi. Bohaterowie muszą się zmagać nieraz z trudnymi problemami takimi jak narkotyki, przemoc, gwałt, depresja. Serial porusza także wszystkim znane problemy sercowe, rodzinne i szkolne.

 ZDJĘCIAIMDB.COM

 

 

Jedenasta Godzina

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Grace Dahl
Odcinki: 1.12 Eternal

Rządowy naukowiec Jacob Hood i jego atrakcyjna partnerka i zarazem ochroniarz starają się ocalić ludzi przed niebezpiecznymi, naukowymi eksperymentami. W odcinku 12 pierwszego sezonu, w którym pojawiła się Nina, autopsja mężczyzny w średnim wieku wykazuje, iż miał on dwa serca.

ZDJĘCIAIMDB.COM

 

 

The Border

Image and video hosting by TinyPicNina jako: Maia
Odcinki: 1.13 Blowback, 2.07 Articles of Faith

1.13 - Kessler odkrywa, że chorwacki zbrodniarz wojenny był przyznaną amnestią i musiał walczyć z demonami z własnej przeszłości w Bośni.

2.07 - Tropiąc fundamentalistyczną chrześcijańską sektę, Gray spotyka godnego siebie przeciwnika.

ZDJĘCIAIMDB.COM
« prev123456next »